Apparaten en accessoires
Aardappelgoulash
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
ui in stukken100 g
-
teentje knoflook1
-
wortel in stukken150 g
-
olijfolie30 g
-
lente-uitjes in ringen100 g
-
paprika rode en groene, in beetklare stukken100 g
-
varkensschouderlap, ontbeend in stukken (ongeveer 2,5 x 2 cm)500 g
-
aardappelen in beetklare stukken350 g
-
water400 g
-
citroenschil, geraspt1 tl
-
gedroogde dragon1 tl
-
marjolein, gedroogd1 tl
-
pikante paprikapoeder½ - 1 tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
4 el zure roomvolle room4 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
26 g
Calorieën
2159 kJ /
516 kcal
Vetten
35 g
Vezels
4.2 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Winterse soepen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tempé
48 Std.
Duitse brunch
1 Std. 15 Min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 Std.
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 Std. 50 Min
Cottage pie
1 Std. 10 Min
Veen- en vlierbessen punch
Keine Bewertungen
Gazellehoorns
1 Std.
Steak Stroganoff
45 Min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Citroencake
2 Std.
Indiase mosterd
Keine Bewertungen
Rundergoulash met deegballetjes
1 Std. 30 Min